Фінанси. Гроші. Валюта Автор: Ната Друкувати

Нове випробування і нові витрати: "Євробаскет-2015"

  • .  → Ключові теги: Гроші, валюта, "Євробаскет-2015", "Євро-2012", Віктор Янукович

    Президент України віктор Янукович "загорівся" тим, що у 2015 році в Україні проводитимуть нове Євро, цього разу баскетбольне.

    f_166900761360352126.jpgВіктор Янукович висловився, що до 2015 року Україні потрібно буде побудувати 7 сучасних спортивних арен і декілька тренувальних комплексів. План підготовки вже презентували.

    Кошти на це виділятиме держава та інвестори. Україна виділить на будівництво 7 млрд. грн. протягом двох років. Ще більше 4 млрд. дадуть приватні інвестори, які будуватимуть арени в шести містах.

    Контроль за підготовкою здійснюватиме Оргкомітет, який готував "Євро-2012", і особисто віце-прем'єр Олександр Вілкул. Крім того, Президент закликав, щоб дії чиновників також контролювали інвестори і Федерація баскетболу, щоб не допустити затримок, як було під час підготовки до футбольного чемпіонату.

    "Щоб у вас також були усі необхідні документи. І щоб ви також контролювали всі терміни, якість і обсяги робіт, які нам необхідно виконати. Бо ви потім будете експлуатувати усі ці об'єкти", - підкреслив Янукович.

    "Всі ділянки виділені, де це буде будуватися. Ми готові розпочинати роботи скрізь, окрім Львова. Ми розуміємо, як це буде працювати, як буде експлуатуватися після Євробаскету", - запевнив у свою чергу бізнесмен Ігор Коломойський.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми