Відео, Влада та політики Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Янукович виторгував у Путіна 20 $ млрд в обмін на євроінтеграцію

  • Джерело: comments.ua.  → Ключові теги: Яценюк, гроші, Росія, Янукович

    Президент України Віктор Янукович виторгував у Володимира Путіна гарантії на фінансову підтримку у 20 $ млрд. Значну частину коштів Янукович витратить на вибори у 2015-му році, за це він погодився зірвати євроінтеграцію. Про це на брифінгу в парламенті заявив голова фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

    yacenyuk.jpg

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Асоціації з ЄС вже точно не буде

    "Все, що відбувалося останніх три роки, - це запланований сценарій Януковича, який виторгував у Росії пост губернатора Малоросії Російської імперії", - сказав Яценюк.

    При цьому він зазначив, що для себе і для свого оточення Президент виторгував ціну на газ - це приблизно $20 млрд, половину з яких вкрадуть, а половину кинуть на виборчу кампанію, результати яких будуть сфальсифіковані.

    У цьому зв´язку Яценюк заявив, що на проведення чесних президентських виборів в 2015 році розраховувати не варто, і "це є частиною угоди між Януковичем і Путіним".

    "Тому йдеться про боротьбу з антиукраїнським режимом. Перші кроки вже зроблено - вчора громадяни вийшли на Майдан у центр Києва", - сказав він.

    Політик вважає, що Янукович персонально винен за зрив підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

    "Президент і уряд порушили Конституцію України і Закон про засади зовнішньої і внутрішньої політики, який Янукович сам підписував", - резюмував лідер фракції.

    Нагадаємо, "Бізнес" вчора писав, що Кабінет Міністрів України розпорядився призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС.

    Крім того, вчора ж член моніторингової місії Європарламенту в Україні, екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський заявив, що Україна не підпише Угоду про асоціацію з Європейським союзом на саміті "Східного партнерства" в кінці цього місяця в Вільнюсі.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024 Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024
Криптомедіа Incrypted організовує один із найзнаковіших і наймасовіших криптоівентів уже вчетверте. Цього року Incrypted Conference відбудеться в нові...
Військторг – якісне спорядження за доступними цінами Військторг – якісне спорядження за доступними цінами
Військторг –  інтернет-магазин військового спорядження та амуніції. Пропонує великий вибір товарів для потреб військовослужбовців, мисливців та усіх, ...
Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024 Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024
З початком 2020-х років індустрія автомобілебудування переживає шалений період інновацій та електрифікації. У світі, де більше уваги приділяється смар...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми