Транспорт та авто Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Найбільший літак Global 6000 з'явиться в Жулянах

  • Джерело: www.kommersant.ua.  → Ключові теги: Global 6000, літаки, аеропорт, Київ

    Вчора в міжнародному аеропорту " Київ" (" Жуляни" ) провідний європейський оператор бізнес-авіації NetJets Europe заявив про виведення на український ринок найбільшого в цьому класі літака Global 6000.

    global_6000.jpg

    Вартість 50 годин польоту на Global 6000 становить приблизно $ 3,5 млн. У компанії сподіваються , що така пропозиція буде затребуване, оскільки останнім часом заможні українці воліють не володіти літаками, а брати їх в оренду.Далекомагістральний Bombardier Global 6000 Signature Series, який вчора був представлений в міжнародному аеропорту " Київ" (" Жуляни" ), має найбільший розмір салону серед всіх повітряних суден, спеціально спроектованих для ділової авіації.

    Максимальна дальність польоту становить 13 годин. Літак має 14 пасажирських крісел , які можуть трансформуватися в сім повноцінних спальних місць. У ньому також є окрема каюта в хвостовій частині салону і бортова кухня.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У аеропорту "Бориспіль" великі зміни

    Віце-президент NetJets Europe Вадим Хоріжний заявив, що компанія сподівається на високий попит на дану модель в Україні і за три -п'ять років розраховує підписати контракти з 20-25 клієнтами.До теперішнього часу укладені контракти на польоти Global 6000 з трьома європейськими та одним українським підприємцем.

    Клієнтам пропонується викупити частку в праві власності на літак. NetJets Europe була заснована в 1996 році і на сьогодні є найбільшою авіакомпанією-оператором літаків бізнес-класу в Європі. Її флот налічує близько 130 літаків, серед яких - Cessna , Global Hawker, Dassault Falcon, Gulfstream.

    NetJets Europe заробляє на тому , що продає пайові частки в літаках своїм клієнтам.1-го березня 2011 року компанія розмістила замовлення на 50 бізнес- літаків Global 6000 з можливістю додаткового замовлення ще 70 на загальну суму понад $ 6,7 млрд. Зараз флот NetJets Europe налічує чотири літаки Global 6000.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми