Транспорт та авто Автор: RomanK Друкувати

10 самих продаваних автомобілів Америки

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авто, США

    Найпродаваніші автомобілі за березень 2015 року у США.

    8898_2015-ford-f-150-speed-performance.jpg (43.65 Kb)

    Вашій увазі пропонується топ-10.

    1. Ford F-Series

    Ця серія повнорозмірних пікапів випускається компанією вже більше шістдесяти років. Перший пікап серії F став одним з найуспішніших автомобілів лінійки, а вся серія є найбільш продаваним пікапом в Америці. Не дивно, що цей автомобіль займає першу позицію в нашому рейтингу з числом 67 706 проданих авто за березень.

    2. Сhevrolet Silverado

    Величезний Silverado випускається з 1999 року, і свій зоряний час отримав завдяки появі у фільмі Квентіна Тарантіно "Вбити Білла". Повнопривідного американського пікапа було продано 45 193 одиниць за минулий місяць.

    3. Dodge Ram 1500

    З цифрою в 41 599 Ram з продажу майже наздогнав попередній пікап. Великий екстремально сміливий дизельний пікап часто можна побачити і на українських дорогах.

    4. Toyota Camry.

    Автомобіль преміум-класу є найбільш продаваним седаном на даний момент. 40 800 авто було продано в березні, а з початку року дилери передали у володіння понад 100 000 Camry.

    5.Toyota Corolla.

    Corolla занесена в Книгу рекордів Гіннеса, як найбільш продаваний автомобіль в світі! До 2000 року було продано понад 25 мільйонів моделей по всьому світу. З роками продажі не дуже впали, в березні було продано 35 523 авто.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: Авто подешевшають на 1-2 тис. $

    6. Nissan Altima.

    Середньорозмірний седан користується досить вражаючою популярністю на ринку. Шикарний вигляд і схожість з Teana дозволяє японцям продавати більше 31 993 моделей протягом місяця.

    7. Ford Fusion

    Даний седан не побачиш на наших дорогах, але в Америці це один з найпопулярніших і продаваних Ford на автомобільному ринку. Минулого місяця з автосалонів пішло 29 044 примірника.

    8. Hyundai Elantra.

    У порівнянні з березнем минулого року, продажі на Elantra підскочили на 35%. І не дивно, адже автомобіль входить в Топ-10 машин, ефективно використовують паливо. 28 793 примірника продано в минулому місяці.

    9. Honda CR-V.

    У березні 2014 року цей автомобіль зайняв перше місце за світовим продажем. Зараз же, компактний кросовер вже не так швидко розкуповують, але CR-V вдалося досягти планку 27 618 штук.

    10. Nissan Rogue.

    Зовсім молодий Rogue був представлений в 2012 році. Заснований на знаменитому Nissan X-Trail, кросовер займає останнє місце в нашому списку, з цифрою лише на 200 менше за CR-V.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми