Транспорт та авто, Фото Автор: RomanK Друкувати

10 найочікуваніших сучасних авто 2015 року (фото)

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: авто, автомобілі

    Цьогоріч на ринку з'являться економічні, потужні й одночасно екологічні авто.

    10. Chevrolet Colorado

    4259_original_anticipated-cars-1.jpg (28.86 Kb)

    Chevrolet Colorado 2015 року – дводверний пікап з 2,5-літровим I4 двигуном і витратою палива близько 9 л на 100 км по трасі, навіть модифікація з 3,6-літровим V6-подібним двигуном витрачає такий же обсяг палива. Автомобіль з великою потужністю відмінно поводиться на дорозі і здатний перевозити вантаж вагою 730 кг. Конкурентів на ринку цьому автомобілю практично немає. Він володіє характеристиками і можливостями такими як, наприклад, торсіонна підвіска, яка забезпечує автомобілю стабільність на бездоріжжі, а днище надійно захищає автомобіль і його деталі. Салон в автомобілі шкіряний і оснащений аудіосистемою Bose.

    9. Audi A4

    4505_original_anticipated-cars-2.jpg (38.41 Kb)

    Цей автомобіль склав гідну конкуренцію на автомобільному ринку Німеччини для Cadillac ATS, BMW 3, Infiniti Q50 і Mercedes-Benz C-class, і завоював нагороди. Повнопривідна модель оснащена 2-літровим турбодвигуном TESI потужністю 220 к.с. і 8-швидкісною трансмісією, відрізняється розкішним екстер'єром і бездоганним інтер'єром. Автомобіль оснащений аудіосистемою Bang and Olufson, а ксенонові фари могутніші і яскравіші, ніж у більшості моделей. Можна вибрати модифікацію з турбо або дизельним двигуном.

    8. Hyundai Genesis

    2431_original_anticipated-cars-3.jpg (35.15 Kb)

    Реклама південно-корейської компанії стверджує, що в 2015 році Genesis здивує клієнтів новою моделлю, шедевром, на їхню думку. Автомобіль на вибір може бути оснащений V6-подібним двигуном потужністю 311 к. с. або V8-подібним 5-літровим двигуном на стандартному задньому приводі і на повному приводі. Крім цього, він володіє витонченим дизайном, просторим салоном для 5 пасажирів, вчиненими технологіями безпеки, включаючи датчик СО2, що свідчить про екологічність авто.

    7. Chrysler 200

    7141_original_anticipated-cars-4.jpg (37.29 Kb)

    Автомобіль Chrysler 200 тільки планує з'явитися в 2015 році, а вже став лауреатом кількох нагород, які внесли модель в десятку авто з найкращим дизайном інтер'єру. Це "Кращий седан" на думку Hispanic Motor Press, Куба. До цих пір на вебсайті компанії не перестають хвалити автомобіль, стверджуючи, що в салоні оточує елегантність, дизайн світового класу і сучасні технології. У відгуках критики дають позитивні оцінки щодо якісних і технічних характеристик. Наприклад, зазначають 2,4-літровий V4-подібний двигун Tigershark II потужністю 184 к.с. За 4200 доларів автомобіль можуть оснастити V6-подібним двигуном на повному приводі потужністю 295 к.с. з витратою палива близько 7,5 л на 100 км у заміському режимі. Автомобіль оснащений 9-швидкісною трансмісією і функцією паралельної і перпендикулярної парковки.

    6. Lexus RC F

    9265_original_anticipated-cars-5.jpg (43.78 Kb)

    Цей седан японського виробника, один з найбільш потужних і найкомфортніших купе, з розкішним екстер'єром оснащений заднім спойлером, який автоматично висувається, коли автомобіль досягає швидкості 80 км/год, і 10-спицевими алюмінієвими дисками. Трапецієподібно розміщені вихлопні труби надають зовнішній елегантності деяку агресивність. У салоні автомобіля, на думку компанії, знаходяться справжні крісла гоночного автомобіля з обробкою з шкіри двох тонів, потужна аудіосистема. Автомобіль оснащений 5-літровим V8-подібним двигуном потужністю 460 к.с. з витратою палива близько 14 л на 10 км у міському режимі і більше 9 л – в заміському.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни подали до суду на компанію Porsche

    5. Subaru WRX STI

    69_original_anticipated-cars-6.jpg (39.23 Kb)

    Модель STI викликає багато питань, одне з яких пов'язаний з назвою, Subaru Tecnica International. У багатьох відгуках автомобіль характеризують низькою потужністю, високою ціною і невдалим дизайном, але у світі гоночних автомобілів це вельми бажаний автомобіль завдяки сформованій репутації.

    4. BMW X5 M и Х6 М

    5583_original_anticipated-cars-7.jpg (50.75 Kb)

    У цих моделях поєднується зовнішня краса і "звіряча" сила під капотом. На думку BBC Top Gear, це потужний суперкар, в якому дуже комфортно на дорозі. А компанія BMW назвала модель М "найпотужнішою буквою у світі". Модель оснащена 4,4-літровим V8-подібним турбодвигуном потужністю 560 к.с. і 8-ступінчастою трансмісією. Ще одна модель оснащена двигуном потужністю 575 к.с. Від 0 до 100 км/год в середньому автомобіль розганяється за 4,7 сек. Максимальна швидкість моделі Х5 складає 330 км/год, але комп'ютер обмежує максимум до 250 км/год. Витрата палива в міському режимі – 17 л на 10 км, а по шосе – 12 л на 100 км.

    3. Lamborghini Huracan

    7673_original_anticipated-cars-8.jpg (26.88 Kb)

    Ні німецькі, ні американські, ні азіатські виробники не можуть настільки пишатися своїми автомобілями, наскільки це можуть робити італійці. Фантастичний екстер'єр моделі Huracan з корпусом з алюмінію і вуглецевого волокна відповідає традиції компанії з довгою історією, яка почалася в 1879 році. Автомобіль замінив за популярністю свого попередника Gallardo, найбільш продавану модель в історії компанії. Він оснащений 5,2-літровим V10-подібним двигуном потужністю 610 к.с., набирає швидкість 100 км/год за 3,2 сек., А максимальна швидкість складає 325 км/год. Витрата палива в міському режимі складає 17 л на 100 км, а по шосе – 12 л на 100 км.

    2. Caddilac ATS

    9144_original_anticipated-cars-88_01.jpg (52.68 Kb)

    Модель для багатих і щасливих клієнтів. Ринок розкішних автомобілів зростає останнім часом, і компанія Cadillac не відстає і має свою частку. Багатьом подобається Raymond, але не так як ATS. Він володіє чудовими аеродинамічними характеристиками, прекрасним дизайном салону з оригінальним підсвічуванням в темний час доби і світяться ручками. Інтер'єр швидше за все хуліганський, ніж розкішний, з шкіряними кріслами і елементами з дерева екзотичних порід. В автомобілі встановлена потужна аудіосистема Bose, дві камери, вісім сенсорів, шість радарів. Інженери оснастили автомобіль 2-літровим V4-подібним двигуном потужністю 272 к.с або 3,6-літровим V6-подібним двигуном потужністю 321 к.с. на вибір.

    1. Ford F – 150

    5373_original_anticipated-cars-10_01.jpg (.69 Kb)

    Без сумнівів автомобілі таких компаній, як Cadillac і Mercedes, поза конкуренцією, але в 2015 році на ринку з'явилася модель F150 – гідний конкурент. Від продажу пікапів компанія, що знаходиться серед 500 найуспішніших компаній у світі, отримує третину всього доходу, який налічує 30 мільярдів доларів. На думку видання Car and Drive моделі серії F визнані найбільш продаваними за всю історію бренду. До 2025 року компанія планує зменшити витрату палива на 50% (з 13 л до 8л) завдяки полегшенню корпусу, заміну сталевих частин на алюмінієві. Автомобіль оснащений 2,7-літровим V6-подібним двигуном, або 5-літровим V8-подібним двигуном на вибір за додаткові 3000 доларів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми