IT технології та телекомунікації Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Співзасновник Twitter презентував нову соцмережу Jelly

  • Джерело: lenta.ru.  → Ключові теги: соціальні мережі, Twitter

    Співзасновник Twitter Біз Стоун представив мобільний додаток Jelly. Він являє собою сервіс питань і відповідей, що діє через соціальні мережі. Про це йдеться в блозі розробників.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google і Apple почали боротьбу за право встановлювати електроніку в авто

    Jelly працює таким чином: користувач через програму для Android або iOS задає питання, а відповідь на нього дають його друзі з соціальних мереж. Необхідно, щоб у відповідальних теж було встановлено Jelly.

    Якщо друзі не знають відповіді, вони можуть запитати його у своїх знайомих. Таким чином, відповідь можуть дати і ті люди, яких немає в списку друзів.

    До питання можна прикладати зображення -наприклад, фото, зняті на смартфон. На знімку, зокрема, може бути зображений предмет, про призначення якого запитує користувач.

    На думку творців Jelly, сервіс відрізняється від традиційних пошукових систем тим, що знаходитиме з його допомогою відповіді підкріплені практичним досвідом реальних людей, включаючи друзів і знайомих.

    Додаток Jelly поширяться безкоштовно, але в СНД поки недоступно. Єдиною мовою, який підтримує сервіс зараз, є англійська.

    Jelly почасти схожий з веб-сервісами питань і відповідей - вони є, наприклад, у Google і Mail.ru. З їх допомогою можна задавати питання, відповіді на які може дати будь-який користувач. Найкраща відповідь вибирається голосуванням.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Mail.ru Group демонструє зростання



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми