Робота. Зарплата. Пенсії Автор: uabiz Друкувати

ТОП-5 цікавих фактів про зарплати

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: зарплата

    Найсмішніші випадки у виплаті зарплат. Такого безглуздя годі й знайти. Проте, ці випадки увійшли до рейтингу найбезглуздіших фактів при виплаті зарплати.

    ee58bd6edb_113160.jpg1. Автор книги "Аліса в країні Чудес" Льюїс Керролл випустив свою казку величезним на ті часи тиражем - 150 000 примірників. Після цього він звернувся до керівництва коледжу, де він працював з проханням зменшити йому зарплату. Мовляв, гонорарів від книги цілком вистачає на забезпечене життя.

    2. Знаменитий капіталіст Генрі Форд назавжди увійшов в історію своїм широким жестом. Через 11 років після заснування свого автомобільного заводу, він одного дня подвоїв зарплату всім працівникам. Після цього робітники почали самі купувати машини Форда.

    3. Робітники одного з заводів Томаса Едісона страйкували, вимагаючи надбавки до зарплати. Великий винахідник Едісон вчинив просто - він зробив кілька винаходів, які зробили працю цих робітників абсолютно непотрібною.

    4. Найменшу зарплату у світі отримують посли доброї волі ООН. Джеррі Холлівел, Стінг, Елтон Джон, Майкл Дуглас, Стіві Уандер, Лучіано Паваротті та багато інших отримували на цій посаді зарплату всього - 1 долар на рік.

    5. У Японії роботодавець сильно збільшує зарплату співробітника, якщо той має можливість працювати вдома. Цим роботодавець економить на дорогих офісних приміщеннях та оснащенні робочого місця.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Правила виготовлення та брендування промо продукції Правила виготовлення та брендування промо продукції
Промо-продукція відіграє ключову роль у будь-якій маркетинговій стратегії, будучи могутнім інструментом для залучення уваги до бренду та збільшення йо...
Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024 Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024
Криптомедіа Incrypted організовує один із найзнаковіших і наймасовіших криптоівентів уже вчетверте. Цього року Incrypted Conference відбудеться в нові...
Військторг – якісне спорядження за доступними цінами Військторг – якісне спорядження за доступними цінами
Військторг –  інтернет-магазин військового спорядження та амуніції. Пропонує великий вибір товарів для потреб військовослужбовців, мисливців та усіх, ...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми