Робота. Зарплата. Пенсії Автор: uabiz Друкувати

Канал ТВі шукає нових журналістів

  • Джерело: pravda.com.ua.  → Ключові теги: ТВі, робота, Андрій Шевченко

    Журналісти та оператори скандального телеканалу ТВі продовжують страйкувати. Попри це нинішній гендиректор каналу Андрій Шевченко написав звернення від їхнього імені, в якому гарантував зберегти головну мету та незаангажовані ідеї цього ЗМІ.

    i150_articleimage_81094.jpg"… Ми, журналісти ТВі, завжди займали об'єктивну позицію у висвітленні суспільних процесів. Ми гарантуємо вам, що і надалі будемо залишатися незалежним джерелом інформації. Ми не дозволимо зруйнувати телеканал", - заявив він.

    Шевченко нагадав, що редакційний статут каналу, "як цього вимагає чинне законодавство зареєстровано у Національні раді з питань телебачення та радіомовлення України та розміщено на сайті телеканалу".

    "Цей статут гарантує дотримання принципів точності та об'єктивності подання інформації. Ми також підтримуємо необхідність оприлюднення інформації про кінцевих власників ТВі", - написав він.

    Шевченко додав, що "журналісти редакції програм "Знак оклику" та "Тендер-news" здійснюють власне розслідування останніх подій, результати якого будуть оприлюднені в ефірі".

    "Переконані, що наша чесна робота збереже довіру глядачів і не дозволить використовувати канал у політичних ігрищах, організованих владою", - заявив Шевченко.

    Шевченко написав звернення від імені "журналістів ТВі", навіть не дивлячись на те, що журналістський колектив досі страйкує і не збирається виходити в ефір.

    Водночас, як написав у Facebook журналіст Роман Недзельський, "режисери і оператори не йдуть в ефір і відмовилися припинити страйк".

    "Для програм Знак Оклику та Вечір з Миколою Княжицьким (так, він повертається!!))) шукають нову випускову групу", - зазначив він.

    "За те, щоб випускати програми на ТВі, пропонують по 300 доларів. Штрейхбрехерів набирають дорого. З колективом домовлятися не хочуть. І за будь-яких умов планують поновити ефір. Чому так дорого поспішають????", - додав він.

    У свою чергу колишній журналіст ТВі Костянтин Усов, якому Шевченко запропонував повернутися на канал, написав у блозі на УП, що не візьметься за керівництво редакцією журналістських розслідувань на ТВі, "якщо в ній не буде тих людей", з якими він працював раніше.

    "Тобто, свою роботу в ефірі програм "Знак Оклику", "Знак Оклику! Щодня", і "Особливий формат" я допускаю ВИКЛЮЧНО якщо нове керівництво каналу гарантує мені та іншим журналістам цих проектів: збереження попереднього колективу розслідувачів; збереження режиму свободи, який панував у нашій редакції, коли, наприклад, виходила "Лук'янівка"; невтручання у вибір тем і редактуру сюжетів; невтручання у підготовку нашого власного, збалансованого розслідування подій, які відбулись із компаніями, причетними до заснування ТВі; вихід зазначеного розслідування в ефір", - написав він.

    "Якщо вертатись на ТВі, то потрібно бути чесним і перед собою, і перед глядачами. Що ж до глухого страйку, який оголосили журналісти новин ТВі – на мою думку, їм також потрібно готуватись до повернення в ефір, але виключно на умовах, що дозволять цій частині колективу не втратити власне обличчя", - додав Усов.

    Нагадаємо, що 24 квітня канал ТВі атакували рейдери.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024 Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024
З початком 2020-х років індустрія автомобілебудування переживає шалений період інновацій та електрифікації. У світі, де більше уваги приділяється смар...
Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми