Податки та законодавство Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

В Україні можуть з'явитися нові правила інтернет-торгівлі

  • Джерело: business-tv.com.ua.  → Ключові теги: eBay, e-commerce, законодавство, законопроект

    З ініціативою прийняти спеціальний закон, що контролює бізнес в Інтернеті виступило депутатське об'єднання у Верховні раді та власники провідних інтернет-компаній.

    onbi.jpg

    До написання закону долучились: Олександр Ольшанський з Internet Invest, Владислав Чечоткін з Rozetka.UA, Євген Сисоєв з AVentures та Микола Палієнко, глава Prom.ua, та інші відомі експерти УАнету.

    "У разі прийняття цього закону, інтернет-магазини зможуть спростити свій паперовий документообіг, а деяким з них не доведеться вигадувати "юридичні схеми", аби здійснити певні операції", - вважає керівний партнер AVentures Євген Сисоєв.

    Як стверджують автори, цей закон вводить необхідне поняття для довіри між клієнтом та продавцем, а саме "одноразовий ідентифікатор" - цей код має стати достатнім підтвердженням для здійснення купівлі через Інтернет.

    Читайте також: ТОП-20 лідерів українського інтернету

    Якщо закон набуде чинності, процедура купівлі буде відбуватися так: користувач вибирає товар на сайті, заповнює форму замовлення, відправляє цю форму у магазин. Інтернет-магазин відсилає користувачеві код в SMS або на пошту.Тільки після того, як користувач ввів код, відбувається оплата.

    Зараз закон про запровадження правил інтернет-торгівлі готується до першого читання, і буде винесений в Раду до кінця 2013 року.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024 Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024
Криптомедіа Incrypted організовує один із найзнаковіших і наймасовіших криптоівентів уже вчетверте. Цього року Incrypted Conference відбудеться в нові...
Військторг – якісне спорядження за доступними цінами Військторг – якісне спорядження за доступними цінами
Військторг –  інтернет-магазин військового спорядження та амуніції. Пропонує великий вибір товарів для потреб військовослужбовців, мисливців та усіх, ...
Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024 Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024
З початком 2020-х років індустрія автомобілебудування переживає шалений період інновацій та електрифікації. У світі, де більше уваги приділяється смар...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми