Податки та законодавство Автор: uabiz Друкувати

В інтернеті роблять закордонні паспорти за тисячі гривень

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Закордонний паспорт, паспорт

    "Підприємливі" паспортисти попри ажіотаж з закордонними паспортами, знайшли метод заробітку на цій проблемі.

    passport1.jpgСьогодні в мережі інтернет безліч оголошень, в яких йдеться про те, що можна зробити закордонний паспорт без жодних проблем, і, не стоячи в довжелезній черзі.

    Зараз в Україні є багато таких фірм, які розміщують оголошення з такою пропозицією в мережі. Усі вони працюють під прикриттям, тобто нлегально. Їх адреса невідома, додзвонитись до них також не можна, лише написати листа на корпоративну електронну пошту з проханням зробити той чи інший документ. Коли Ваше повідомлення надійде, то замовлення передадуть виробнику.

    Зідзвонюються лише з постійними клієнтами, бо їм вже довіряють.

    "Всі документи справжні. Виготовлення буде відбуватися безпосередньо в паспортному столі. Паспорт буде у загальній картотеці, а свідоцтво проведене через електронний реєстр. За бажанням можемо зробити паспорт з вашими або іншими ім'ям і прізвищем, а також поміняти фото", - відповіли на одному з таких сайтів.

    Термін виготовлення документів - 10 - 15 днів. Та якщо Вам потрібно терміново зробити паспорт чи інший документ, то за додаткову плату, його можна отримати і за тиждень.

    "Ми самі працюємо в паспортному столі, тому тут система у нас налагоджена", - кажуть "паспортисти". При цьому, за їхніми словами, легко робиться і закордонний паспорт, незважаючи на те що зараз з ними проблеми.

    Джерело в паспортному столі розповіло, що паспорт не за місяць, а за 10-15 днів дійсно роблять. "У разі паспортів на ваше ім'я, свідоцтв про народження плата за послугу просто передбачає швидке проходження черги. Це поставлено на потік, це сіра каса, і в будь-якому паспортному столі є людина, яка займається такими речами", - повідомило джерело.

    Фірми просять за виготовлення паспорта по-різному. Загалом, сума коливається від 1500 до 4000 гривень. "Сірі паспорті столи" працюють по передоплаті, спочатку переводите 50% на банківську картку.

    Доставку здійснює кур'єр або ж вже готові документи залишають в камері схову на вокзалі.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми