Новини Автор: admin Друкувати

“Бізнес повинен підтримувати економіку та допомагати ЗСУ”, – Андрій Артюхов, СЕО СК “ВУСО”

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Бізнес, ЗСУ, Андрій Артюхов, ВУСО

    Під час воєнного стану українському бізнесу довелося зіткнутися з новими викликами: підтримка економіки країни та Збройних сил України стали надзвичайно важливими завданнями. Галузь страхування також активно включилась в цей процес. СК “ВУСО” вдалося успішно поєднати свою основну роботу з волонтерською діяльністю. Про це розказав Андрій Артюхов, Голова правління СК “VUSO”, у співбесіді з профільним виданням Forinsurer.

    relationship_concept_wooden_table_side_view_hand_holding_wooden.jpg (36.63 Kb)

    "2023 став для всіх не менш складним, ніж 2022. Але завдяки нашому попередньому досвіду ми вже знали, що робити у будь-якій ситуації. Нашими головними пріоритетами були забезпечення найвищого рівня сервісу навіть в умовах кризи, а також постійний розвиток і підтримка Збройних сил України", – зауважив Андрій Артюхов.

    Михайло Назарчук, який займає посаду Голови наглядової ради СК “VUSO”, наголосив, що компанії вдалося успішно вирішити всі проблеми, з якими вони зіткнулися після воєнного вторгнення на Україну. Страхова компанія продовжує допомагати громадянам у цей тяжкий для всіх час та завжди виконує свої зобов'язання.

    Також Андрій Артюхов підкреслює, що кожен українець зобов'язаний робити все можливе, щоб наближати перемогу. Він каже, що коли мова йде про бізнес, компанії повинні не просто підтримувати економіку країни в цей складний час, хоча це одне з основних завдань. Відповідальність, яку несе бізнес, значно ширша. Кожен повинен допомагати ЗСУ, які борються за незалежність країни.


    standard-quality-control-collage.jpg (27.05 Kb)

    З 24 лютого 2022 року і по сьогоднішній день компанія та її працівники надали велику фінансову допомогу, загальна сума якої складає понад 32 млн гривень. СК “ВУСО” активно приєднується до зборів. Також компанія підтримує військових, які раніше працювали у VUSO, але після повномасштабного вторгнення Росії увійшли до складу ЗСУ.

    Андрій Артюхов каже, що кожного місяця компанія отримує запити від військовослужбовців, які потребують підтримки. Часто це стосується дронів та автомобілів. Протягом останнього часу страхова компанія придбала "мавіки" для різних бригад і безпілотники "Небесна кара" з пультом управління для інноваційного підрозділу ТРО ЗСУ "Очі яструба". Для добровольчого загону аеророзвідки "Карлсон" було передано професійний квадрокоптер DJI Matrice 30T та додаткові акумулятори. Загальна сума складає 700 тис. грн. Також Артюхов повідомляє, що компанія надала одному з саперних підрозділів 100 пристроїв для розмінування звільнених територій.

    Керівник компанії VUSO розповідає, що в основному їх допомога військовим полягає у наданні автомобілів: "Наша команда активно взяла участь у внутрішньому волонтерському русі й успішно налагодила процес пошуку та підготовки необхідних транспортних засобів через співпрацю з партнерами, а також їх передачі військовим. Часом до нас звертаються волонтери. Ми старанно обробляємо всі запити. Загалом, наша компанія придбала понад 50 автомобілів різного призначення для закриття потреб та багатьох підрозділів на фронті".

    Інформація про компанію. “ВУСО” – відома страхова компанія з українським капіталом, яка почала свою діяльність у 2001 році. Рейтингове агентство “Стандарт-Рейтинг” присвоїло СК “VUSO” рівень фінансової стійкості uuAA, який говорить про високу надійність страхувальника. Спеціалізація компанії включає автомобільне, туристичне та медичне страхування. СК “ВУСО” надає послуги як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам.

    СК "ВУСО" веде свою діяльність згідно з чинним законодавством України. Страхувальник має 50 ліцензій, 17 з яких на добровільне страхування та 33 на обов'язкове. Всього в Україні налічуються 34 представництва, 20 центрів агентських продажів та 2 філії. Крім того, "ВУСО" є повним членом Моторного транспортного страхового бюро України (МТСБУ), Київської Торгово-Промислової палати та Національної асоціації страховиків України. Також компанія входить до Ядерного страхового пулу України. У липні 2023 року НБУ підтвердив, що структура ПрАТ "СК "ВУСО" є повністю прозорою.

    Компанія "ВУСО" є сучасним страховиком з широким спектром якісних продуктів. Вона займає позицію лідера у галузі інтернет-страхування, завдяки впровадженню електронних полісів, які можна оформити онлайн. Головна перевага "ВУСО" – швидке розроблення IT-рішень, якими займаються кваліфіковані спеціалісти компанії. СК “ВУСО” постійно розширює свою мережу партнерів і успішно реалізує проекти разом з надійними фінансовими установами, такими як ПриватБанк, ПУМБ, Укрексімбанк, Ощадбанк, ОТП Банк, Укргазбанк, Скай Банк, Рада Банк та інші.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми