Новини Автор: admin Друкувати

Ключові фактори вибору торговельно-виставкового обладнання

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Торговельно-виставкове обладнання

    Всебічна і вигідна демонстрація продукції відбудеться за умови розміщення її зразків на потрібних майданчиках. Для цього встановлюється торгово-виставкове обладнання. 

    pasted_image_0.png (150.21 Kb)

    Джерело: art-trade.com.ua

    Воно повинно мати привабливий вигляд, відповідати стандартам якості й термінам експлуатації. Це головні чинники створення ділової репутації підприємства.

    Подбайте про забезпечення торгового бізнесу професійним обладнанням. Обов'язково передбачаються меблі, і для того, щоб вони гармонійно вписувалися в приміщення і давали змогу найкраще представити продукцію, практикується їх виготовлення на замовлення. З таким завданням чудово впораються спеціалісти ART-Trade.

    Зберігання та реалізація продукції залежить також від того, наскільки враховані ключові фактори вибору обладнання, для чого воно призначене і де буде розташовуватись. Є позиції, спільні для магазинів різного спрямування, і серед них:

    • прилавки;
    • полиці;
    • стенди;
    • стелажі;
    • вітрини;
    • холодильні вітринні камери;
    • візки та кошики.

    Окремі види обладнання належать до спеціалізованої або універсальної категорії. До першої входять, наприклад, манекени для демонстрації одягу, муляжі, холодильні камери.

    Універсальна категорія представлена стелажами та іншими конструкціями, які можуть бути встановлені в будь-якому магазині.


    Для чого потрібне торгове обладнання?

    Відкриття і робота магазину можливі за наявності там функціональних і зручних пристроїв, стелажів, поличок, вітрин та всього, що допомагає організувати простір. 

    Вибирати торговельне обладнання слід, враховуючи певні критерії.

    1.    Габарити.У невеликому магазині не повинно бути громіздких меблів.

    2.     Призначення (для промислових або господарчих магазинів).

    3.    Стандарти. Відповідність вимогам безпеки.

    4.    Дизайн. Для створення гармонійної атмосфери варто віддати перевагу простому стилю.

    Відповідність цим критеріям сприяє успішній роботі бізнесу. 


    Чим відрізняється острівне обладнання від пристінного?

    Одними з головних елементів облаштування магазину є стелажі, і вони можуть різнитися розміром, конструкцією, дизайном. Найбільш розповсюдженим варіантом вважається острівне обладнання. 


    bu3VU6fsSeGQvKAlc1c-YhCIOyyjPIpTi7G4qaf_xamkNLgmUUEL8r-iGkQuhUlFZKfLUxd-SKy7V_pHF7V6-t1iNn4EeckHtFOTd6Vh2T9AzPKg8BqyjjydfPo_pVwHlpAuVOeuijijgzBYlt5sBss


    Джерело: art-trade.com.ua

    Його встановлюють в центральній частині торгового простору в магазинах, що спеціалізуються на реалізації таких промислових товарів, як одяг, взуття, галантерея. Його полиці розташовані по обидва боки, і це дає змогу викласти більше товару.

    Для викладки й реалізації штучного товару фахівці радять обирати інший вид стелажа, який теж вважається універсальним.


    ryJbkvSemKnzSy2VsQ_dDiOpDU5-u-55sJUEer0evGdeyFYJJxOqxQAawy1HFpZSShWIy5vBrqekgXgkPbEwKvnPji_xCFODFCxLDfM8b2pPROctls82W4m4bF9e8xDSp3tbzWNhJCoeCO568BnwHsA


    Джерело: art-trade.com.ua

    Це пристінове обладнання. Його вирізняє компактність, зручність розташування продукції. Застосовується для зберігання та реалізації штучного, малогабаритного товару. Встановлюють його вздовж однієї стіни або усіх за периметром торгової зали.


    Функціональні вимоги до торгово-виставкового обладнання

    Встановлені в торговій залі або на складі конструкції повинні бути зручним й надійними, відповідати функціональним вимогам.

    1. Безпечність. Це міцність, практичність, мобільність кожного виробу. Він повинен бути стійким до навантажень, впливу вологи, перепаду температур.
    2. Ергономічність. Ідеться про відповідність оптимальним для людини параметрам, щоб покупець міг знайти й роздивитися бажаний товар, а працівник магазину − супроводжувати покупку. 
    3. Гігієнічність та безпечний догляд. Меблі повинні мати рівні й гладенькі поверхні, без гострих кутів, відповідати санітарно-гігієнічним стандартам.

    Необхідні властивості забезпечуються під час виробництва з використанням зносостійких матеріалів, високоякісної фурнітури, протиударного скла.

    Пам'ятаючи головні вимоги, можна уникнути багатьох помилок при виборі меблів, обладнання і техніки для торгового бізнесу.

    Важливо також, аби встановлене торгове обладнання додатково виконувало рекламну функцію. 

    Це сприятиме підвищенню інтересу покупців та кращій реалізації товару.


    Як уникнути помилок при виборі торгово-виставкового обладнання?

    Не спокушатися на дивовижно низькі ціни та занадто яскравий зовнішній вигляд.

    Підприємці іноді помилково віддають перевагу занадто легкому обладнанню, оскільки його просто перевезти та  заощадити на вантажниках. Не будемо забувати, що легкість створюється завдяки тонким ДСП, металу. Обладнання з таких матеріалів при перевезенні легко псується, і доведеться платити за ремонт або заміну.

    Деталі в яскравому касовому боксі швидко втрачають колір і виходять з ладу.


    Як підібрати торгово-виставкове обладнання для вашого бізнесу?

    Підприємці перед відкриттям торгової точки іноді обирають вживане обладнання, оскільки нове професійне коштує дорожче. Наприклад, різниця у вартості стелажів подекуди сягає 200%.

    Для успішної роботи бізнесу більш виграшним стане нове обладнання, оскільки воно має вищі експлуатаційні характеристики, надійніше й безпечніше.

    Також слід врахувати категорію товару, для якого воно призначається, вагу. Варто окремо брати обладнання для демонстрації/реклами товару та прямого продажу 


    Як продовжити термін служби торгово-виставкового обладнання?

    Правильний вибір, професійне встановлення меблів, техніки й обладнання вважаються лише початком. Під час експлуатації можуть втрачатися вигляд чи функції певних елементів.

    Термін безпечної роботи можна збільшити завдяки проведенню профілактичних заходів. 

    Це: 

    • догляд за поверхнями, 
    • своєчасне усунення дрібних несправностей, 
    • переналаштування пристроїв чи техніки. 

    В продовольчому магазині чи відділі, де є заморожені продукти, варто перевіряти роботу регулятора температури. Для проведення таких робіт краще запросити майстра ART-Trade. 


    FAQ

    Що належить до торгово-виставкового обладнання?

    Стелажі, прилавки, вітрини, торгові меблі, виставкові стенди.

    Які є види торговельного обладнання?

    Торгові меблі, вимірювальне обладнання, контрольно-касове, холодильні вітрини, обладнання для фасування та упаковування.

    Скільки груп торгово-виставкового обладнання необхідно мати магазину для успішної реалізації товарів?

    Основними є 3 групи: торгово-виставкове, холодильне, касове.

    Яке обладнання має бути у магазині?

    В магазині має бути торгово-виставкове, холодильне, вимірювальне, касове обладнання.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми