Новини Автор: admin Друкувати

Як вигідно купувати побутову техніку для дому

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: техніка

    Вигоду кожен сприймає по-своєму. Для одних це покупка дешевої побутової техніки, хоч і з певними недоліками. Для інших – придбання сучасних технологічних продуктів, які з часом себе окупають. Але дотримуючись наших порад, ви зможете зекономити сімейний бюджет на покупці будь-якого продукту.

    0474_online-shopping-image__large.jpg (25.88 Kb)

    Слідкуйте за акціями

    Якщо покупка холодильника може зачекати – не поспішайте замовляти його вже сьогодні. Свят, щоб скористатись акційною пропозицією, також чекати не треба. Магазини побутової техніки постійно проводять розпродажі. Тому просто підпишіться на розсилку магазину або періодично заходьте на офіційний сайт. Це дозволить вам відслідковувати ціни на телевізори у Рівному й завжди бути в курсі акцій. 


    Дочекайтесь виходу нової моделі

    Рано чи пізно ціни зменшуються з причини завозу нових моделей. За функціональними можливостями вони не надто відрізняються від попередників, а їхня ціна значно вища.

    Дочекайтесь виходу нової моделі, щоб отримати обраний товар за більш цікавою ціною. В деяких торгових точках при покупці більш старих варіантів техніки додатково можна отримати подарунок. Але якщо ви все ж хочете одним із перших мати вдома нові моделі телевізора, холодильника, мікрохвильовки – така пропозиція не для вас.


    Накопичуйте бали

    Система лояльності дозволяє накопичувати бали, які потім можна використати при покупці. Її пропонує більшість великих магазинів побутової техніки. Процес накопичення не викликає труднощів, проте дозволяє суттєво зекономити.

    Отримали в магазині бонусну картку? Покладіть її в гаманець або додайте в смартфон. Користуйтесь карткою щоразу, купуючи в магазині навіть дрібнички. А щоб швидше набрати бали, залучайте до покупок родичів і друзів. Так ви навіть не помітите, наскільки швидко накопичите приємну знижку.


    Купуйте товари в несезон

    Як не дивно, але сезон та несезон бувають не тільки на продукти харчування, взуття та одяг. Так, восени і взимку вигідніше купувати холодильники і морозильні камери. А от з кінця травня і до кінця літа вони користуються підвищеним попитом. Це стосується і вентиляторів з кондиціонерами. Адже в спеку всі шукають можливість знизити температуру в приміщенні, а взимку їх запитують рідше. Тому в цей період кліматичну техніку можна придбати за більш приємною ціною.

    Щодо ноутбуків, планшетів, смартфонів, комп’ютерів – ціни на них підвищуються з серпня по жовтень. У час, коли в школах та інших навчальних закладах починається навчальний рік.


    Не бійтесь товарів з вітрини

    Продукція, що певний час простояла на вітрині, може продаватись за зниженою ціною. З технічної точки зору такі моделі цілком працездатні. Але через те, що покупці регулярно тестували товар, на корпусі або екрані можуть бути ледве помітні потертості або пошкрябини. Якщо вас не бентежать подібні дефекти – сміливо купуйте саме виставкові екземпляри. Адже магазини, наприклад, офлайн-точки Алло у Рівному як правило, ціни на них знижують.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми