Новини Автор: admin Друкувати

Фокстрот здобув Премію HR-бренд Україна-2021

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Фокстрот

    Наприкінці жовтня на церемонії нагородження Премії HR-бренд Україна – 2021 названо кращі проєкти в галузі управління персоналом українських роботодавців.

    8373_foto_1.jpg (41.46 Kb)

    Цього року Премія компанії grc.ua отримала 60 актуальних HR-кейсів від 46 українських компаній. Вперше серед них – два унікальні, вже реалізовані проєкти мережі електроніки та побутової техніки Фокстрот, які оцінювалися професійним складом журі за такими критеріями: актуальність, сучасність використаних методик і бізнес-ефективність.

    • проєкт Gamble – інтерактивний навчальний курс, суть якого – командні змагання усіх магазинів України зі знань продукції бюджетоутворюючих брендів.
    • КСВ-проєкт та HR-бренд: подвійна користь – про тісний зв'язок між впровадженням проєкту з корпоративної соціальної відповідальності «Пухнасті друзі в кожен дім» та формування у працівників лояльності до компанії.
    Завдяки відповідності проєкту сучасним викликам та успішним результатам після впровадження GAMBLE отримав першість в номінації «E-LEARNING проєкт року». До речі, це рішення є цілком авторським і унікальнім на ринку.

    2146_foto_2.jpg (44.95 Kb)

    Інший знаковий проєкт Фокстрот – корпоративна соціальна ініціатива «Пухнасті друзі в кожен дім», запущена на початку 2021 року. Його мета – об’єднати співробітників навколо ідеї з підтримки самотніх тварин, зробивши командний внесок у їх прилаштування та допомогу притулкам, що перебувають під опікою БФ «Щаслива лапа».

    Успішний дебют у Премії та беззаперечну перемогу відзначив CEO Олексій Зозуля:
    «Ми продовжуємо удосконалюватися задля якісного обслуговування клієнтів, підвищуємо рівень експертності та знань персоналу. Враховуємо і соціальні виклики, аби робити внесок у вирішення суспільних проблем. Результатом цього стало визнання проєктів Фокстрот на престижній HR-премії. Тож дякую всій команді за проактивність, залученість, високі результати та перемогу!», – підкреслив керівник компанії.

    Премія HR-бренд компанії grc.ua проходить одинадцятий рік поспіль. Це конкурс серед працівників HR-сфери, який дозволяє простежити актуальні тенденції, нові ідеї на ринку праці і назвати кращих. Компанії презентували не просто проєкти, а ділилися практичним досвідом що довів свою ефективність та результативність для бізнесу в умовах нової реальності.

    Фото надані компанією grc.ua



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми