Новини Автор: admin Друкувати

Як зробити свій ресторан зручним та прибутковим

  • Джерело: businessua.com.

    Сьогодні у нашій країні люди все більше задумуються над тим, щоб відкрити власну справу. Хочеться самому побути керівником і вирішувати глобальні питання, а не гнути спину на шефа. Звісно, одразу виникає запитання про те, яку сферу бізнесу варто обрати. Якщо хочеться працювати там, де попит ніколи не згасне, тоді є сенс звернути увагу на сферу харчування, адже їсти хотітимуть точно завжди. Найкращий варіант у такому випадку – відкрити власний ресторан, котрий став би улюбленим місцем зустрічі для багатьох. Але це доволі об’ємний бізнес, як же слідкувати за всім одразу?

    9972_a2.png (10. Kb)

    Що таке система автоматизації ресторану


    На щастя, сьогодні вже існують спеціальні системи автоматизації ресторану, про що детальніше можна прочитати тут. Якщо говорити коротко, то за допомогою такого програмного забезпечення ви зможете тримати руку на пульсі усього, що відбувається у вашому закладі. Це розпочинається зі складу, куди привозять продукти, а завершується касою, де клієнти розраховуються за замовлення. Кожна дія матеріального плану буде відслідковуватися, а обладнання для цього можна знайти на сайті joinposter.com, де працюють справжні професіонали своєї справи. Вони вже все підготували для вас, тож залишилося лише це придбати та встановити.


    2532_a1.png (215. Kb)

    Як все працює


    Звучить воно дуже цікаво, але які саме процеси контролює система автоматизації ресторану? Варто пройтися ними трохи детальніше, щоб уявити собі всі можливості.
    1. Склад. Будь-який ресторан починається з продуктів, котрі привозять саме на склад. Все, що туди потрапляє, вноситься у відповідну систему, тож ви точно знаєте, скільки у вас на даний момент помідорів, м’яса або червоної ікри. Коли певна кількість продуктів забирається на кухню, дані знову вносяться у базу, тому за наявністю тих чи інших інгредієнтів можна стежити в режимі реального часу.
    2. Зал. Офіціант приймає замовлення у клієнтів зі спеціальним планшетом, куди він вносить усі страви та напої, котрі потрібно приготувати. Ця інформація миттєво передається на кухню та барну стійку, де без зволікань починають над цим працювати. Керівник у цей час бачить, що найбільше замовляють люди, а на які страви попиту взагалі немає.
    3. Каса. Після того, як клієнти просять рахунок, його вибивають на касі, а дані про це одразу йдуть у податкову, що згодом значно полегшує звітність. Відповідно, шеф може бачити, яка сума назбиралася у касі на даний момент.


    Керувати рестораном тепер можна віддалено


    Зрештою, про це можна говорити багато, але головний фактор, котрий грає на руку власнику, полягає у тому, що тепер у нього в руках є вся потрібна інформація. Яких продуктів потрібно купувати більше, а на які попиту взагалі немає? Що найбільше замовляють клієнти? Коли у ресторані просто яблуку ніде впасти, а коли зал порожній? Тепер усе це можна знати навіть вдома на дивані, а керувати таким чином рестораном справді стало значно простіше.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми