Новини Автор: admin Друкувати

Речовини, які створені для боротьби та знищення бур’янів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Речовини, знищення, бур’янів, ззр, гербіциди, купити, ціна, Україна

    На землі є безліч різних бур'янів, котрі перешкоджають росту промислових культур. Вони забирають всю вологу і корисні речовини, не даючи іншим шанс вижити. Проте на сайті ЗЗР Агро вам допоможуть впоратися з цією проблемою.


    get_img-imagewidth-500-amp.jpg (37.55 Kb)

    Гербіциди – це хімічні речовини, які створені для боротьби та знищення різних видів бур’янів. Також ці речовини призначені для того, щоб контролювати ріст шкідливих рослин.

    Всього є два способи застосування цього засобу:

    • зовнішньої дії – вбивають лише ті шкідливі бур'яни, на які потрапляють,
    • внутрішньої дії – поширюються всередину рослини, і тоді викликають загибель.

    Кожна рослина сприймає препарати такого виду по-різному, тому визначити який спосіб кращий неможливо.

    Гербіциди мають різні види і тому поділяються на:

    • суцільні(діють на види рослин)
    • вибіркові ( впливають лише на певні види рослин)

    Частіше можна зустріти Гербіциди суцільної дії. Вони захищають рослини, проникаючи через листя. Використовують їх за відсутності рослинності на полі.

    Застосування:

    Варто зауважити,що Гербіциди ніколи не застосовуються без допоміжних засобів. Використання подібної отрути для бур’янів не лише підвищує врожайність, але й потребує мало ручної праці.

    Ці речовини безсумнівно є корисними, проте потрібно й знати про їхні недоліки. Невелика частина цих засобів є досить отруйними, і хоч здебільшого вони зберігаються в грунтах лише декілька тижнів, окремі види можуть залишитися там на декілька років.

    Види Гербіцидів:

    1. тітус – застосовується на культурах: картоплі, кукурудзи та томату.
    2. раундап – діє навіть при складних умов. В основі лежить унікальна технологія, яка сприяє проникненню речовини до кореневої системи. Захищає : кукурудзу, соняшник, ріпак.
    3. напалм – знищує багаторічні шкідники. Захищає: пшеницю, ячмінь, картоплю, диню та гарбузи.
    4. торнадо - один з найбільш поширених гербіцидів. Застосовується на сільськогосподарських полях, садах і виноградниках, на присадибних ділянках для боротьби з бур'янами. Рекомендований для боротьби з такими рослинами, як пирій повзучий, рогіз, березка, очерет, осот.
    5. стомп – набагато ефективніший у взаємодії з іншими засобами. Вноситься відразу після посіву і є надзвичайно стійким до сонячних променів.
    6. селект – застосовується в будь-який період культури. Контролює ріст злакових рослин. Зберігається в землі протягом трьох днів.

    Отож якщо ви маєте якісь проблеми з бур'янами, які здавалося б неможливо знищити - Гербіциди саме для вас.

    Дізнатися більше або замовити Гербіциди можна на сайті http://zzr-agro1.com.ua/index.php/gerbitsidi.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми