Новини Автор: storozhykimg Друкувати

Знімаємо стрес після важкого робочого дня

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: стрес, лазня, ванна, робота, масаж

    Уже під кінець робочого дня, люди часто відчувають значну втому цілого організму, що супроводжується сонливістю, апатією, больовими відчуттями і, навіть, лінню. Приходячи додому, вже нічого не хочеться робити, а основне бажання – закутатися в одіяло і солодко заснути. Для багатьох це ідеальний варіант, щоб відновити свої сили, проте якщо вас вдома чекає гора невідкладних справ, тоді варто знайти інший шлях відновлення працездатності. Саме тому, сьогодні ми вирішили написати декілька способів, які допоможуть вам швидко зняти втому і відновити сили.
    yak-znyati-stres-sposobi-borotbi-pozbavlennya-vd-stresu_965.jpeg (46.38 Kb)

    Душ або ванна
    Один із самих найпростіших способів, які відновлять ваш організм. Прийшовши додому, наповніть ванну гарячою водою, додайте морської солі і поніжтеся в ній деякий час. Такі водні процедури заспокоюють нервову систему, знімають напруження та розслабляють, а опісля можна прийматися за легкі справи, або продовжити вечір за цікавим фільмом. Контрастний душ навпаки, надає тілу активності, тому якщо у вас на порядку денному посилена розумова діяльність, тоді краще зарядіться порцією енергії в душі.

    Пробіжка або прогулянка
    Часто, щоб розвіяти всі негативні думки і просто насолодитися навколишнім середовищем, достатньо просто прогулятися дорогою додому. За цей час ви приведете до ладу думки і розвієте накопичений за цілий день негатив. Вечірня прогулянка допоможе вам отримати позитивні емоції та насолоду від побаченого, окрім того, можна зайти в хороше кафе і випити чашку теплого чаю чи ароматної кави. Як і у випадку з душем, пробіжка сприяє викиду негативної енергії та допомагає налаштувати організм на активну діяльність.

    Лазня
    Такі процедури оздоровлюють весь організм, тому надзвичайно корисні для здоров’я. Хороша баня після роботи, повністю розслабить все тіло і заспокоїть нервову систему. Вагомим плюсом будь-якої сауни, являється не тільки повне очищення тіла, але й хороший і міцний сон після її прийняття. Часто люди облаштовують свою маленьку лазню в домашніх умовах, де можна попаритися в любий момент. Все необхідне обладнання можна знайти на сайті http://stroika24.com.ua, де представлений широкий асортимент пічок, аксесуарів, комплектуючих і будматеріалів для створення власної бані.

    Масаж
    Фізичний і механічний вплив на шкіру людини, дає можливість не тільки розслабити організм, але й надати йому активності. В залежності від виду масажу, ви можете заспокоїти своє тіло і після процедур зразу ж солодко заснути, або ж навпаки, зарядитися енергією на тривалий час. Масаж допомагає налагодити кровопостачання у всі м’язи та судини, звільнити суглоби від шкідливих відкладень та надати шкірі здорового вигляду.

    Для декого, хорошим антистресом є книга, сон або ж медитація. Щоб ви не робили, головне, щоб вам це подобалося і було до душі, адже тільки улюблене заняття допоможе відмежуватися від поганих думок та втоми.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми