Новини Автор: admin2 Друкувати

Вагітна Ольга Фреймут показала свою столичну квартиру

  • Джерело: businessua.com.

    Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут, відома завдяки програмі “Ревізор” та “Інспектор Фреймут” разом із своєю донькою Златою знялась у фотосесії та дала інтерв’ю виданню Viva. Жінка, яка за чутками є знову вагітною, показаала свою шикарну столичну квартиру. Житло в Києві Фреймут придбала ще два роки тому, і за її словами, вона є задоволена покупкою. Шанувальникам Ольги було завжди цікаво, яка в неї домівка. І ось Фреймут згодилась показати свої володіння.

    rrd_6377_.jpg (54.95 Kb)

    Квартира знаменитості розташована на Подоллі, що є досить вигідним. Такі ж шикарні квартири можна знайти за цим посиланням. Скільки вона заплатила за житло Фреймут не зізналась, але квартира є просторною та комфортною. На фото для журналу Ольга з донькою знялись на кухні, в гостьовій та ванній кімнаті. Варто зауважити, що вдома у телеведучої всюди більше ніж чисто. До блиску витерті склянки, дорога порцеляна, ідеально розкладені речі та ні пилинки на ексклюзивних меблях. Видається, ніби кожного дня хтось робить генеральне прибирання.

    Оля розповіла, що дуже любить порцеляновий посуд та навіть має цілу колекцію. Їй не шкода грошей на дійсно якісні та красиві речі.

    Донька Олі – Злата показала дитячу кімнату, що також омебльована зі смаком.

    rrd_6206_1_.jpg (53. Kb)

    Нагадаємо, що останнім часом зірки активно купують житло, більше того, знаменитості, які проживають в Росії перебираються в Україну. Наприклад співачка Лоліта Мілявська. Нещодавно 52-річна жінка зізналась, що б хотіла перебратись до Львова. Їй надзвичайно подобається Львів та люди, які в ньому проживають. Лоліта провела в цьому місті своє дитинство, а за її словами, коли вона повертається зі Львова у неї навертаються сльози на очі. Виявилось, що дім, в якому колись жила Мілявська продається і жінка роздумує над тим, щоб придбати його.

    А от співачка Світлана Лобода хоче придбати квартиру в Одесі, адже там вона буває досить часто. Про свої наміри Лобода розповіла після концерту в курортному місті. Її не хвилює цiна за квартиру, адже вона дуже любить Одесу.

    Все ж найчастіше відомі люди купують квартири в Києві. Так, співчака Віра Брежнєва, яка нещодавно вийшла заміж за продюсера Костянтина Меладзе, купила помешкання в Києві в районі Подола. Шикарна квартира знаменитої блондинки знаходиться на вулиці Воздвиженській, а її площа – приблизно 80 метрів квадратних. Ходять чутки, що помешкання вона купила для бiзнесу, адже воно знаходиться в офісному приміщенні.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024 Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024
З початком 2020-х років індустрія автомобілебудування переживає шалений період інновацій та електрифікації. У світі, де більше уваги приділяється смар...
Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми