Індустрія та великий бізнес Автор: uabiz Друкувати

Як вести бізнес з китайцями

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Бізнес, правила бізнесу

    Китайці - королі бізнесу. Співпраця з ними - це гарантований успіх та хороші прибутки. Проте китайці - люди, які живуть у своєму світі. Для кращої співпраці потрібно його пізнати і розгадати..

    thump_50c54fdc91243.jpg1. Цікавтесь китайськими звичаями та традиціями. Адже те, що Ви до того знали про Китай - це мізер. Китайці абсолютно інші люди, у них - свій світ, культура, традиції, поняття.

    2. Китайці дуже люблять себе, вважають свою країну центром Всесвіту. Китай - це ніби інший світ, тому китайці і є іншою цивілізацією. Інших вони сприймають як нижчих від себе.

    3. Треба розуміти світогляд китайців. Вони спекулянти до кісток мозку. Їх мрії - матеріальні - заробити багато грошей, щоб жити розкішно і не мати проблем.

    4. Поступово налагоджуйте відносини з китайцями. У них знайомства та блат не пройдуть.Тут має бути все виважено та продумано.

    5. Для китайців поняття часу надто розмите. Тому вони можуть постійно запрошувати на різноманітні зустрічі, які ні до чого Вас не приведуть. Тому уникайте таких зустрічей, позиціонуйте себе як серйозна людина, яка цінує свій час.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024 Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024
Криптомедіа Incrypted організовує один із найзнаковіших і наймасовіших криптоівентів уже вчетверте. Цього року Incrypted Conference відбудеться в нові...
Військторг – якісне спорядження за доступними цінами Військторг – якісне спорядження за доступними цінами
Військторг –  інтернет-магазин військового спорядження та амуніції. Пропонує великий вибір товарів для потреб військовослужбовців, мисливців та усіх, ...
Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024 Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024
З початком 2020-х років індустрія автомобілебудування переживає шалений період інновацій та електрифікації. У світі, де більше уваги приділяється смар...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми