Індустрія та великий бізнес Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Ахметов освіжить повітря на 1 млрд гривень

  • Джерело: obozrevatel.com.  → Ключові теги: Ахметов, виробництво, екологія

    Група "Метінвест " підписала договір з італійською компанією Termokimik Corporation, що виробляє обладнання для охорони навколишнього середовища. Загальна сума проекту складає понад 1 млрд гривень.

    ahmetov.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: [INVALID URL BB CODE]

    "Це найбільший екологічний проект в історії незалежної України . Принаймні здійснення реконструкції аглофабрики підприємство досягне міжнародних екологічних стандартів щодо викидів пилу та оксиду сірки", - сказано в повідомленні.

    Договір на реалізацію проекту підписали гендиректор "Метінвесту" Ігор Сирий і президент і генеральний директор Termokimik Corporation Джанлуїджі Кастеллани.

    "Група "Метінвест" продовжує модернізувати виробництво заради чистого повітря в містах своєї присутності. Реконструкція газоочисного обладнання на аглофабриці ММК ім. Ілліча стане наймасштабнішим екологічним проектом в металургійній галузі України", - сказав Ігор Сирий.

    Проект реконструкції системи газоочистки аглофабрики ММК ім. Ілліча передбачає заміну існуючого обладнання на сучасне, що дозволяє максимально очищати гази від пилу.

    Завершення повного циклу реконструкції заплановано на 2020 рік. За міру реалізації проекту аглофабрика досягне кращих міжнародних екологічних стандартів за рівнем очищення викидів. Зокрема, викиди пилу та оксидів сірки від зони спікання скоротяться на 85 і 30 % відповідно, а викиди пилу від зони охолодження - на 90 %.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Ахметов знову на коні.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Військторг – якісне спорядження за доступними цінами Військторг – якісне спорядження за доступними цінами
Військторг –  інтернет-магазин військового спорядження та амуніції. Пропонує великий вибір товарів для потреб військовослужбовців, мисливців та усіх, ...
Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024 Зустрічайте нову легенду - Lexus GX 2024
З початком 2020-х років індустрія автомобілебудування переживає шалений період інновацій та електрифікації. У світі, де більше уваги приділяється смар...
Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми