Фінанси. Гроші. Валюта Автор: Ivasenko Друкувати

США заморозять рахунки Путіна

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: сша, санкції, путін, росія, україна

    США заявили,що у разі вторгнення Росії на Схід України будуть введені персональні санкції проти президента РФ Володимира Путіна.

    putin_04.jpg

    Про це пише американське видання The Times.

    Як повідомляє видання, держсекретар США Джон Керрі заявив про персональні санкції відносно господаря Кремля, якщо Росія введе війська на українську територію.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підвищуватимуться ціни на газ?

    При цьому, вказує газета, мова йде про замороження 40 мільярдів доларів російського лідера, які ймовірно лежать на рахунках у швейцарських банках.

    The Times, посилаючись на західні розвідслужб, пише, що особисті статки Путіна могло бути накопичені "завдяки солідним часткам акцій в російських енергетичних компаніях".

    При цьому наголошується, що активи президента Росії розміщені за кордоном не від його імені, а значить, простежити їх зв'язок з дійсним власником "безперечно буде непросто".

    Якщо ім'я російського президента буде внесено в список осіб і компаній, до яких застосовуються санкції, то перевіркою рахунків Путіна займеться відділ антитерористичної і фінансової розвідки мінфіну США, який раніше заморожував іноземні активи "Аль-Каїди".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми