Фінанси. Гроші. Валюта, Нерухомість та земля Автор: uabiz Друкувати

Киян "надули" на доступному житлі

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: "Доступне житло", гроші, валюта

    Кияни купують доступне житло за зниженими цінами, проте в цих квартирах немає ні світла, ні води.

    Так обдурили трьохсот киян.

    Згідно обіцяних умов, 70% сплачує інвестор, 30% – держава. Проте, на провулку Моторному звели лише дві коробки і поставили вікна.

    "Заплатила 70%, а 30% держава не дає і зараз заставляє доплачувати", - скаржиться інвестор Валентина Майстренко.

    На проведення світла та води в забудовника не вистачає грошей - 60 млн грн. У столичному бюджеті грошей немає. Нестачу хочуть зібрати з інвесторів.

    "Вони нам пишуть, коли ви додатково внесете гроші і коли будуть гроші в бюджеті Києва, тоді нам будинки здадуть", - розповіла інша інвесторка Валентина Орєхова.

    Родина киянина Олега Івченка, яка мала в'їхати у нову квартиру ще влітку 2012, змушена тулитися у обшарпаному комунальному житлі разом із ще двома сім'ями.

    Навесні 2013-го шанси в'їхати до трикімнатної квартири залишаються примарними. Хоча програма називається "доступне житло".

    134219ipip9674.jpg"Доступне житло – це тільки на той момент, коли ви приходите, і вам пояснюють, що все буде добре, це ж держава, ніхто вас обманювати не збирається", - нарікає Олег.

    Тепер він з ще 300-ми киян оббивають пороги забудовників та адміністрацій. Під Кабміном обурені люди намагаються дізнатися, чому житлова програма "70 на 30" не працює, та скандують: "Доступне житло - спланована афера".

    Щоб мешкати в цих квартирах ці люди заплатили по 200-300 тис. грн, взявши на себе кредити в банках. А тепер соціальне житло їм намагаються продати за ціною комерційного.

    Програму "доступного житла" ошукані інвестори називають узаконеним способом відбирати гроші.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Правила виготовлення та брендування промо продукції Правила виготовлення та брендування промо продукції
Промо-продукція відіграє ключову роль у будь-якій маркетинговій стратегії, будучи могутнім інструментом для залучення уваги до бренду та збільшення йо...
Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024 Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024
Криптомедіа Incrypted організовує один із найзнаковіших і наймасовіших криптоівентів уже вчетверте. Цього року Incrypted Conference відбудеться в нові...
Військторг – якісне спорядження за доступними цінами Військторг – якісне спорядження за доступними цінами
Військторг –  інтернет-магазин військового спорядження та амуніції. Пропонує великий вибір товарів для потреб військовослужбовців, мисливців та усіх, ...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми