Фінанси. Гроші. Валюта, Державні закупівлі Автор: admin Друкувати

Бюджет-2014: Янукович витратить на себе на 32 мільйони більше ніж минулого

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Віктор Янукович, Бюджет

    У 2014 році на 32 млн грн зростуть видатки на матеріально-технічне забезпечення і обслуговування діяльності президента України разом з його адміністрацією.

    3179_1.jpg

    Як випливає з висновку бюджетного комітету Верховної Ради щодо законопроекту № 3000 "Про державний бюджет України на 2014 рік", парламент збільшив витрати на обслуговування і матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України та адміністрації президента України на 32 млн грн.

    "Внести до витрат і кредитування проекту державного бюджету на 2014 рік такі зміни: по загальному фонду збільшити видатки споживання за програмою "Обслуговування та організаційне, інформаційно -аналітичне, матеріально -технічне забезпечення діяльності президента України, адміністрації президента України " на 32 млн грн", - сказано в рішенні комітету Ради.

    Більше того, нардепи вирішили збільшити видатки споживання за програмою "Забезпечення перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом" на 20 млн грн і видатки за програмою "Виплата державних премій України" на 1,3 млн грн.

    Далі, Рада збільшила витрати на інформаційно-аналітичне та організаційне забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади на 4 млн 584,8 тис. грн, у тому числі видатки споживання - на 3 млн 833,9 тис. грн (з них оплата праці - на 165, 4 тис. грн) і видатки розвитку - на 750,9 тис. грн.

    Нагадаємо, народні депутати України сьогодні прийняли без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 рік". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми