Фінанси. Гроші. Валюта Автор: admin Друкувати

Акімова: Україна здатна погасити свої борги без кредитів МВФ

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: МВФ, кредит

    Україна здатна погасити свої борги без кредитів Міжнародного валютного фонду.

    3762_1.jpgПро це йдеться в повідомленні прес-служби президента з посиланням на інтерв'ю першого заступника голови Адміністрації президента Ірини Акімової агентству Bloomberg.

    "Україна має ресурси, щоб погасити свої борги без МВФ", - вважає Акімова.

    Вона зазначила, що співпраця з МВФ дуже важлива для України, оскільки дає сильний позитивний сигнал для інвесторів.

    Також заступник глави АП повідомила, що делегації Кабміну і Нацбанку продовжать переговори з МВФ під час щорічних зборів організації, які відбудуться 19-21 квітня.

    За її словами, ці переговори стосуватимуться питань дефіциту державного бюджету, енергетики та монетарної політики. Говорячи про дефіцит бюджету "Нафтогаз України", Акімова сказала, що зараз йде робота над його покриттям.

    Також вона підкреслила, що зараз Україна працює над збільшенням привабливості інвестиційного клімату для того, щоб підтримати приплив капіталу в країну.

    Раніше МВФ не зміг спрогнозувати терміни виділення чергового кредиту Україні за програмою stand by. Про це 12 квітня на ранкової дискусії з приводу макроекономічної ситуації і бізнес-прогнозів на 2013 рік повідомив представник МВФ в Україні Макс Альєр.

    Напередодні місія МВФ, яка перебувала в Україні з 27 березня по 10 квітня, заявила, що досягла "гарного прогресу" в обговоренні з Україною угоди stand-by.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми