Фінанси. Гроші. Валюта Автор: RomanK Друкувати

6660 гривень від ООН: основна інформація

  • Джерело: finance.ua.  → Ключові теги: ОНН

    Грошові виплати від Управління верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) постраждалим від війни українцям становить 2220 грн на кожного члена родини на місяць. Кошти виплачують протягом трьох місяців, разом сума складає 6660 гривень.

    5530_1463683733_1072.jpg (65.68 Kb)

    Нерідко цю допомогу плутають з іншими виплатами. Наприклад, з одноразовою виплатою людям на деокупованих територіях. Також багато хто думає, що на такі виплати можна податися кілька разів. Але насправді їх можна отримати тільки одноразово.
    У коментарі РБК-Україна фахівець розповіла, що треба знати про фінансову допомогу від УВКБ ООН.
    Заявку не можна подати онлайн. Що треба знати про виплати від ООН
    Фінансова допомога для ВПО та постраждалим від воєнних дій — це виплати, які в Україні реалізують різні міжнародні організації.
    У кожної з таких організацій — свої умови та засади надання допомоги та, зазвичай, така інформація публікується на офіційних інформаційних каналах, пояснює програмна координаторка невідкладної грошової допомоги БФ «Право на захист» Наталія Бриль.

    «УВКБ ООН безпосередньо не здійснюють збір даних на отримання допомоги. Цю функцію виконують партнери. На сьогодні БФ „Право на захист“ став єдиним партнером, який проводить збір даних на отримання багатоцільової грошової допомоги», — каже співрозмовниця.
    Працівники Фонду консультують людей у 16 областях країни та вносять дані тих людей, що підпадають під критерії багатоцільової грошової допомоги від УВКБ ООН.
    Зверніть увагу! Подати онлайн-заявку на цей вид допомоги неможливо, і збір даних проводиться лише за особистої присутності всіх членів родини.
    Також важливо пам’ятати, що така фінансова допомога є одноразовою, тобто отримати її зможуть лише ті особи чи родини, що ще не подавали заявку на міжнародну фінансову допомогу раніше. Адже згодом дані, що внесені в систему, перевіряються.
    «Якщо встановлюється факт отримання грошової допомоги від інших організацій чи від УВКБ ООН — заявку буде розцінено як повторну, і кошти не будуть нараховані цій людині знову», — пояснює Наталія Бриль.
    Важливо: Благодійний фонд «Право на захист» не здійснює виплати українцям. Вся грошова допомога надходить від Управління Верховного комісара ООН. Ознайомитися із детальною інформацією про умови грошової допомоги від УВКБ ООН, а також знайти адреси пунктів збору даних можна за посиланням.
    З питаннями щодо виплат можна звернутися на гарячу лінію УВКБ ООН: 0 800 307 711 або на електронну пошту: unhcrukraine.cash@gmail.com
    Також є телеграм-канал БФ «Право на захист» з необхідною інформацією, де також можна поставити питання.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми