Криптовалюта Автор: admin Друкувати

200 000 клієнтів: криптогаманець Trustee Plus показав дивовижне зростання і виходить на новий рівень

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: криптовалюта

    • Кількість користувачів Trustee Plus переступила за 200 000.
    • Платформа досягла цієї позначки менш ніж за два роки.
    • CEO компанії вважає, що швидке зростання обумовлене користю, яку приносить додаток.


    2_4.jpg (16.98 Kb)

    У березні 2024 року сервіс Trustee Plus відзначив досягнення 200 000 користувачів. Команда проєкту каже, що зростання аудиторії є найкращим індикатором визнання з боку Web3-спільноти.

    Мобільний застосунок є частиною екосистеми Trustee, що складається з трьох криптовалютних продуктів. З'явившись у 2022 році, сервіс у найкоротший термін набув популярності як серед активних користувачів галузі, так і людей, які шукають альтернативу традиційним фінансовим сервісам.

    Trustee Plus дає змогу не тільки, наприклад, купити USDT за грн с картки, а й трансформувати криптогаманець в багатофункціональну цифрову платформу. Вона дає можливість зберігати, купувати й обмінювати криптовалюту. Крім цього клієнтам доступні:

    • виведення активів безпосередньо на банківську карту;
    • платіжна криптокарта з розрахунком з балансів BTC, ETH, USDT тощо;
    • реферальна програма для активних клієнтів;
    • моніторинг ситуації на ринку в режимі реального часу.

    Усі перераховані можливості пояснюють, чому сервіс розширився до 200 000 користувачів менш ніж за два роки. Наприклад, видання Incrypted назвало Trustee Plus однією з найкращих криптокарток на ринку і провело детальний розбір платформи цифрових фінансів.

    На думку команди проєкту, прогрес компанії свідчить про рух у правильному напрямку. У керівництві мають намір і далі розвивати екосистему Trustee. Наступна мета платформи полягає в досягненні позначки в 500 000 користувачів. І судячи з темпів зростання, сервіс здатний подолати цей рівень у найкоротший термін.

    «Наша мета — надати користувачам зручну і безпечну платформу цифрових фінансів. Trustee Plus стирає межу між сектором традиційних фінансів і Web3-галуззю, роблячи використання криптосервісів простою і зрозумілою кожному справою», — зазначив генеральний директор Trustee Вадим Груша.

    Деякі експерти ринку цифрових активів вважають, що серйозний імпульс для зростання платформи дав запуск платіжної картки Trustee Plus. Цей продукт виявився тим самим інструментом, який об'єднав у собі TradFi та криптовалютний сектор.

    І він же, на думку аналітиків, вказує на здатність сервісу тонко реагувати на потреби користувачів.


    ua_-_skachat_i_ustanovit_sebe_koshelek_trustee_plus_pryamo_sei774chas.jpg (11.19 Kb)



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми